Onze toekomst

Onze toekomst

The Future
Is Now.

Binnen United Legendz bouwen we met al onze mensen en de verschillende labels aan een prachtig nalatenschap, waarbij we elke dag het beste uit onszelf halen en de hoogste kwaliteit leveren. Hierbij hebben we aandacht voor hetgeen dat we achterlaten: de nalatenschap (legacy). Binnen de veranderende bouwsector gaat dat onder andere om duurzaamheid: hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat onze werkzaamheden minder schadelijk zijn voor de wereld waar we op leven.

United Legendz wil haar unieke en non-traditionele karakter en cultuur verspreiden binnen de sector. Een nalatenschap waar we trots op kunnen zijn. Nederland kleurt oranje, groen, paars. Kortom: Building a Legacy.

Visie

Building a Legacy

De toekomst

Als groep

De toekomst zal in het teken staan van: groei. United Legendz wilt in de toekomst toonaangevend worden op het gebied van bouw, onderhoud, renovatie en installatietechniek. De bouwstenen voor dit nalatenschap worden zowel gelegd in een groeiende regio (binnen de Randstad Driehoek – Amsterdam / Rotterdam / Utrecht) als in de uitbreiding van diverse expertises en disciplines.

De toekomst

Als individu

Niet alleen de groei van het bedrijf is noodzakelijk, ook die van het individu. Wij proberen onze legendz altijd uit te dagen om het beste uit zichzelf (en elkaar) te halen. Zo bieden wij interne en externe opleidings- en doorgroeimogelijkheden waar mogelijk. Elke dag een stukje beter. Vallen en opstaan. Durf te stralen. Jíj bent een legend.

De toekomst

Van de wereld

Met z’n allen zijn we verantwoordelijk voor hoe we de wereld achterlaten. United Legendz heeft het streven om hier elke dag aan bij te dragen. De ene dag iets kleins, de andere dag iets groots. Nalatenschap. Dat is waar het om gaat.

Duurzaamheid en innovatie

Een blik op
Vooruit!

Duurzaamheid

Met de toenemende belangrijkheid van duurzaamheid binnen de sector zal United Legendz een grote focus houden op verduurzaming, circulariteit, energetische renovaties en verdere ontwikkelingen die ten goede komen voor mens & milieu. Door onder andere hergebruik van materialen, afvalscheiding en lagere CO2-uitstoot proberen we een constante focus te houden op het duurzame aspect. Duurzaamheid heeft de toekomst.

Innovatie

We blijven onszelf uitdagen. We blijven onszelf vernieuwen. United Legendz staat altijd open om mee te gaan met de nieuwste technieken, nieuwste materialen of nieuwste werkvormen. Meegaan met de tijd, dat is cruciaal. Anders en ‘out of the box’ durven denken. Extra belangrijk in onze sector!  

Nederland kleurt oranje, groen en paars.