Onze bedrijven

Wie de toekomst deelt, vermenigvuldigt de kansen.

Binnen de groep United Legendz vallen op dit moment 6 bedrijven: Biltz, Fixzed, IJbouw, Meerbouw, Mouton en TBK. Hieronder vind je een korte uitleg over ieder label.

Door de krachten te bundelen staan we sterk. Doordat we de toekomst met elkaar tegemoet gaan, vergroten we onze kansen. United as one: samen creëren we slagkracht in de markt. Als 1 sterk front.

2012
Start BILTZ

Biltz is een landelijk opererend onderhoudsbedrijf met een uitgebreid pakket aan disciplines. Allround bouwkundige renovaties en transformaties, bouwkundige brandpreventie, schilderwerken, projectinrichting, vastgoedonderhoud, verduurzaming en resultaatgerichte samenwerking (RGS). In januari 2012 is de naam Biltz ontstaan, oorspronkelijk was dit Van Zoelen B.V.

2019
Samenwerking MOUTON

Mouton is gespecialiseerd in mutatie onderhoud, dagelijks onderhoud en service onderhoud. Woningcorporaties als o.a. Eigen Haard, Vesteda en Lieven de Key zijn vaste opdrachtgevers waar Mouton onderhoud voor uitvoert. Minimale leegstand en snelle beschikbaarheid van vrijgekomen woningen staan hierin centraal. In 2019 heeft Mouton zich aangesloten bij Biltz.

2021
Samenwerking TBK

TBK is een erkend installateur met meer dan 50 jaar ervaring. Alle installatietechnische oplossingen onder één dak, met de expertises: service, loodgieters en klimaat.

Met de 24/7 storingsdienst zijn de monteurs bereikbaar voor ad hoc werkzaamheden die directe actie vereisen. Onder andere Schiphol Airport is een vaste opdrachtgever van TBK. In 2021 is TBK het partnerschap aangegaan met Biltz en Mouton.

2022
Samenwerking IJBOUW

IJbouw is opgericht in 2005 en een middelgrote aannemer in de civiele en utilitaire bouw. De expertise ligt zowel bij projecten (bouw, civiel en industrie) als onderhoud (o.a. schilderwerk, timmerwerk, gevelrenovatie en -isolatie en restauratie).

Het onderscheidend vermogen zit in het meedenken met de klant bij transformatie, renovatie en uitbreidingsprojecten, maar zeker ook bij instandhouding , verduurzaming en aanpassingen. In december 2022 heeft IJbouw zich aangesloten bij de groep.

2023
Samenwerking Meerbouw

In 2004 werd Meerbouw Rotterdam opgericht. Meerbouw is als integraal aannemer specialist in onder andere Vastgoed Onderhoud, Verbouw en Renovatie, Transformatie, Verduurzaming en Nieuwbouw. Meerbouw is werkzaam in de regio Groot-Rijnmond en voert de werkzaamheden uit voor o.a. gemeenten, scholen en woningcorporaties. Meerbouw heeft zich januari 2023 gevoegd bij de groep.

2023
Ontstaan Fixzed

In 2023 is Fixzed ontstaan: het ‘Onderhoud 2.0’ concept. Fixzed is hét klantgerichte platform voor reparatie onderhoud. Door de toepassing van data, wordt het proces van reparatie onderhoud geoptimaliseerd om hiermee voorspelbaarheid te creëren. Hierdoor kan een realistische prognose gemaakt worden van toekomstig onderhoud en de daaraan verbonden kosten. Oftewel efficiënter werken en huurderstevredenheid maximaliseren tegen een jaarlijks vast bedrag