Onze mensen

Niemand zoals wij

De mens centraal,
Altijd en overal

Onze mensen staan centraal, altijd en overal. Door onze mensen zijn we succesvol, de mensen zijn ons goud. Binnen United Legendz stimuleren, motiveren en enthousiasmeren we medewerkers om zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. We stellen mensen in staat om zich te ontplooien zodat de nieuwe generatie legende in een ieder omhoog komt. Achterliggende gedachte is dat iedereen op zijn eigen manier van waarde is, durft te stralen en bijdraagt aan het succes van de labels. We verbinden door de gemeenschapswaarde: niemand zoals wij!
We zien dus niet alleen onze bedrijven als legendz, maar juist ook onze mensen: van de legendz die de fundering van het bedrijf hebben gelegd en er vanaf het begin bij waren tot alle toekomstige legendz die ambitie hebben en streven om een legend te worden. Iedereen is op zijn eigen unieke wijze een legende!

DE MENS ALS LEGEND

Iedereen is op zijn eigen wijze een legende

Winnen doe je met z'n allen

Johan Cruijff (1947-2016): een man, een legende, wordt over de hele wereld gezien als één van de beste voetballers aller tijden. Spelend voor onder andere Ajax, Feyenoord en Barcelona, hielp hij zijn clubs aan een veelvoud aan hoofdprijzen. Hij werd drie keer Europees voetballer van
het jaar.

Johan praatte zoals hij voetbalde: altijd één stap verder dan wie ook, legendarisch om die prachtige voetbalstijl, zijn unieke inzicht, en zijn gevleugelde uitspraken. Die konden zo cryptisch zijn dat zijn interviews een cultstatus bereikten. Een van zijn bijnamen was niet voor niets ‘het orakel’.

Maar zijn ambities stopten niet bij het spelerschap. Na een roemvolle carrière ruilde hij rugnummer 14 in voor de trainersjas, zonder het benodigde papierwerk. En ook daar haalde hij grootse successen. Door als leider het uiterste te vragen, maar een hartelijk mens als collega en vriend.

Legend: Johan Cruyff

Na zijn dood leefde zijn boodschap voort in de Johan Cruyff Foundation, dat kansarme kinderen de mogelijkheid biedt om te sporten. Het helpen van mensen om zichzelf te helpen was zijn gemene deler. ‘Je geeft mensen niet iedere dag een vis, maar de hengel om zelf te kunnen vissen.’

Openstaande vacatures

Die legendarische
job wacht op jou!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste legendz om ons team te komen versterken! Zie hiernaast de vacatures van onze labels. Staat er voor jou geen passende vacature bij? No worries! Stuur ons een open sollicitatie via het contactformulier en wie weet word jij de nieuwste legend binnen ons team.